Kapat

Gizlilik & Güvenlik

Raffaello Network, şirketimizin gizlilik konusuna verdiği önemi göstermek için bu beyanı hazırlamıştır. Anılan bilgiler ve bunların yayımlanması, aşağıdaki internet sitelerinde uygulanmaktadır:

www.raffaello-network.com

www.raffaelloties.com

www.estiloitaliano.com

Bu siteler, ziyaretçi ve kullanıcılarının kişisel verilerini işlemektedir. Politika, veri kontrolörlerinin bağlantı amacı önemli olmaksızın kullanıcılar internet sayfalarına bağlandığında onlara verilmesi gereken prosedür, zamanlama ve bilgilerin önemi ile ilgilidir.

Veri Kontrolörü

Veri kontrolörü, Raffaello Network Spa’dır. KDV no: IT10610220013, Piazza San Carlo 206, 10121 Torino (TO) İtalya

Veri işleme yeri ve yetkili personel

Bu internet sitelerindeki hizmetlerle ilgili veri işleme, siteyi yapan ve sunucu hizmeti veren internet hizmeti sağlayıcılarının ve veri kontrolörünün binasında yapılır.

Veri, sadece yetkili personel tarafından işlenir –işlem sistemlerinin bakım ve yönetimi dahil.

İşlenen veri türleri

Navigasyon ve teknik olarak gerekli veri

Normal çalışma süreci boyunca yazılım prosedürleri ve bilgisayar sistemleri, internet iletişim protokolleri kullanımının ana parçası olan transmisyon, kişisel veri toplayarak bu internet sitesinin işletimi için kullanılır. Bu tür bilgiler, tanımlanan taraflarla ilişkilendirme için toplanmaz. Ama doğası gereği üçüncü tarafların sahip olduğu veri tabanı ile ilişkilendirildiğinde ve işlendiğinde tanımlı kullanıcılara olanak sağlayabililir.

Bu veri tabanı kategorisi internet sitesine bağlanan kullanıcılar tarafından kullanılan bilgisayarların IP adresleri veya domain isimlerini, istenen kaynakların tekdüzen kaynak tanımlayıcısı (URI) adreslerini, talebin zamanını, talebi sunucuya atayan yöntemi, yanıtta alınan dosya boyutunu, sunucu tarafından verilen yanıtın (başarılı, hatalı vb) durumunu belirten sayısal kodu ve işletim sistemi ile kullanıcının bilişim ortamı ile ilgili diğer parametreleri içerir. Bu veri sadece internet sitesinin kullanımı ile ilgili anonim istatistiksel veri tabanı oluşturmak ve doğru işletimi kontrol etmek için kullanılır; işlemden sonra hemen silinir. Veri, internet sitesine karşı varsayım niteliğindeki bilişim suçları halinde sorumluluğu belirlemek için kullanılabilir.

IP adresinizi sunucumuzla olan tanı sorunlarına yardımcı olmak ve internet sitemizi yönetmek için kullanıyoruz.

Kullanıcı tarafından gönüllü olarak verilen veri

Tanımlanan veya tanımlanabilir kişilerle ilgili veri, ilgili taraflar tarafından girilen ek bilgi bazında işlenebilir: örneğin veri toplama formları doldurularak veya opsiyonel, belirgin ve gönüllü bir şekilde bu sitede görünen adreslere e-posta gönderilerek, talepler ile iletişim dahil diğer kişisel veriyi yanıtlamak için gerekli olan sonradan elde edilen gönderici adreslerini isteyerek.

E-ticaret verileri

Alışveriş siparişlerini –kişisel detaylar, adresler, satın alma notları, tavsiyeler ve notlar dahil- yönetmek için işlenen veri.

Kayıt formları

Sitemizin kayıt formu kullanıcıların bize iletişim bilgilerini vermelerini gerektirir (isimleri, e-postaları ve posta adresleri gibi).

Kayıt formlarındaki iletişim bilgileri gerektiğinde müşteri ile iletişim kurmak için kullanılır.

Kullanıcılar daha sonraları mail almayı istemeyebilir; aşağıdaki iptal seçeneklerine bakınız.

Sipariş formları

Sitemiz müşterilerin bilgi, ürün ve hizmet talebi için bir sipariş formu kullanır.İletişim (e-posta adresleri gibi) ve finansal (hesap veya kredi kartı numaraları gibi) bilgileri de toplamaktayız.

Sipariş formlarındaki iletişim bilgileri gerektiğinde ziyaretçi ile iletişime geçmek için kullanılır ve asla üçüncü taraflara verilmez. Yani üçüncü taraflar tarafından uygulanan promosyon faaliyetlerine veya mail listelerine asla dahil edilmeyeceksiniz.

Kullanıcılar daha sonraları mail almayı istemeyebilir; aşağıdaki iptal seçeneklerine bakınız.

Toplanan finansal bilgiler ürün ve hizmetlerin kullanıcıya fatura edilmesi için kullanılır ve özel güvenlik önlemlerine sahip sunucularımızda depolanır.

Veri profilleme

İlgili tarafların alışveriş alışkanlıkları veya seçimleri ile ilgili veri profilleme doğrudan toplanmaz. Bu bilginin bağımsız veya ayrı taraflar tarafından üçüncü taraf ögelerinin ilavesi veya linkler aracılığıyla toplanabilmesi mümkündür. Çerezler bölümüne göz atabilirsiniz.

Reklamverenler

Sitemizde reklam göstermek için ayrı bir reklam şirketi kullanıyoruz. Bu reklamlar çerez içerebilir. İnternet sitemizin diğer bölümlerinde çerez kullanırken, banner reklamla alınan çerezler reklam şirketimiz tarafından toplanır ve bu bilgiye biz ulaşamayız.

Çerezler

Diğer internet siteleri gibi bu sitede kullanıcı bilgisayarının tarayıcısında kişisel bilgi aktarımı ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için çerezler kaydeder. Çerezler bazen uzun bir süre için depolanan, kullanıcının sonraki ziyaretinde aynı internet sitelerine gönderilecek ziyaret edilen siteler tarafından kullanıcının terminal cihazına (genellikle tarayıcı) gönderilen küçük metin dosyalarıdır. Aşağıda açıklandığı gibi çerezleri kabul edip etmemek veya hangi çerezin kabul edileceğini seçmek mümkündür. Çerezleri kabul etmemenin internet sitesindeki bazı işlemlerin tamamlanmasını veya uyarlanabilir içeriğin doğruluk ve uygunluğunu veya kullanıcının bir ziyaretten diğerine kadar tanınabilme yetisini etkileyebilir. Bu konuda seçim yapılmadığı yerde önceden tanımlanan ayarlar uygulanacaktır ve tüm çerezler aktive edilecektir. Bununla birlikte ilgili kararlar herhangi bir zamanda bildirilebilir veya değiştirilebilir.

Özellikle kullanıcının bilgisayarına daimi olarak depolanmayan “oturum” çerezleri kullanılır ve tam anlamıyla güvenliği sağlamak için gerekli ve sitenin görüntülenmesinde etkili olan, kullanıcının gezinmesini potansiyel olarak tehlikeye atacak başka bilişim tekniklerinin kullanımını önleyen ve kullanıcıyı tanımlayan kişisel verinin toplanmasına izin vermeyen oturum tanımlayıcılarının (sunucu tarafından rastgele oluşturulan sayılar içeren) iletimini sınırlayarak tarayıcı kapatıldığında silinir. Bilgi toplayarak (coğrafik ve site lokasyonu, kullanılan teknoloji, dil, karşılama sayfası, ziyaret edilen sayfalar, çıkış sayfası, sitede geçirilen zaman vb.) ve ziyaretçileri kişisel olarak tanımlamaksızın site kullanım istatistikleri oluşturarak ziyaretçilerin sitenin içeriği ile nasıl etkileşim içinde olduklarını anlamaya yardımcı olan analitik çerezler de kullanılır. Tüm bunlar, onay gerektirmediğinden öneri bazında işleyen teknik çerezlerdir. Teknik çerezler, sitenin işleyişi için gerekli veya kullanışlı olmasına rağmen üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Bu nedenle sadece yetkili kişiler, veri işlemciler veya sistem yöneticileri tarafından işlenir.

Son olarak site aynı zamanda profilleme fonksiyonları uygulayan üçüncü tarafların (bağımsız ve Veri Kontrolörü’nün sorumluluğunda olmayan) çerezlerini de içerir. Bu konuda daha fazla bilgi için ilgili sitelere göz atabilirsiniz:

Google.com: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=tr
Facebook.com: https://tr-tr.facebook.com/policies/cookies/
Criteo.com: https://www.criteo.com/privacy/
CJ Affiliates: https://www.conversantmedia.eu/legal/cookie-policy
Zendesk: https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/
MaxMind/Riskyfied: https://www.maxmind.com/en/privacy_policy
DigitalOcean: https://www.digitalocean.com/legal/privacy/

Bazı kişiler çerezleri kabul etmek istemeyebilir.Bu nedenle çoğu tarayıcı size uygun olan çerezleri yönetebilme olanağı sağlar. Bazı tarayıcılarda site bazında gizliliğiniz hakkında size daha hassas kontrol sunan çerezleri yönetmek için kuralları belirleyebilirsiniz: Bu güvendiğiniz siteler dışındaki tüm sitelerde kabul etmemeniz anlamına gelir. Bazı tarayıcıların diğer bir özelliği, çerezleri gizli modda iken oluşturan ve tarayıcı kapatıldığında silen gizli tarayıcı modudur. İlgili tarayıcınızda çerez yönetimi konusunda açıklamalara göz atınız. Çerezleri kabul etmemekle internet sitemizin bazı işlevsellikleri kullanılabilir durumda olmayabilir.

Ayrıca http://www.youronlinechoices.com/tr/ linkini de ziyaret edebilirsiniz.

İşlem amaçları, iletişim ve veri ifşası

Toplanan kişisel veriler sadece talep edilen hizmetleri vermek (e-ticaret) için kullanılır ve sadece bu amaç için gerektiğinde üçüncü taraflara verilir. Hizmet kapsamında olanlar: internet sitesi ile içeriğinin gezilmesi ve basit kullanımı, kayıt ve erişimi sınırlı alanlara ulaşım, ödemeler, müşteri hizmetleri, destek, reklam, tavsiyeler, iletişim talepleri, dolandırıcılığa karşı değerlendirme vb.

Bazı hizmetler daha detaylı bilgi kapsar. Her durumda internet hizmetlerinden elde edilen hiçbir veri ilgili tarafın önceden izni olmaksızın yayınlanamaz ve paylaşılamaz. Son olarak bazı durumlarda (sıradan yönetime tabii olmayan) Veri Kontrolörü’nün yanıtlamaya zorunlu olduğu devlet makamları da kişisel bilgi isteyebilir.

Opsiyonel veri hükmü

Navigasyon ve teknik olarak gerekli verilere ilişkin olarak gerekenlerin yanı sıra kullanıcı ürün ve/veya hizmetlerle ilgili spesifik talepler için kişisel veri vermekte serbesttir. Gerekli belli veri olmaksızın talebi yerine getirmek mümkün olmayabilir.

Yasal zemin ve işlem için onay yönetimi

Gerektiğinde mal sahibi ve üçüncü tarafların meşru menfaatine uygulanabilen durumlar dışında ve bilginin okunmasına (örn. bu politika) bağlı herhangi bir durumda ilgili tarafın işlemi onaylaması ve tanımlanan limitler içinde ve amaçlar için kişisel veriyi vermesi gerekir; bunun yapılmaması, Veri Kontrolörü’nün ilgili taraflar tarafından talep edilen veya kendilerine önerilen hizmetleri sağlama ve uygulamaya ilişkin verileri işlemesini engeller.

İşlem yöntemleri

Toplama, kayıt etme, düzenleme, depolama, işleme, değiştirme, silme ve yok etme veya bunlardan iki veya daha fazlasının kombinasyonu olarak anlaşılan kişisel veri işleme hem manuel, bilgisayar donanımlı ve online araçları kullanarak hem de otomatikleştirilmiş tarzda belli amaçlarla ilgili yöntemleri kullanarak her durumda güvenlik ile gizliliği garanti altına almak için gerçekleşir. Yasal ve doğru olarak işlenen veri belirli, kesin ve yasal amaçlar için kaydedilir ve toplanır; doğrudur ve gerekirse güncellenir, ana güvenlik önlemlerine, haklarına, ilgili tarafın tele özgürlük ve onuruna, özellikle kişisel kimlik ve gizliliğe uygun olarak işlem amaçları bakımından tam ve aşırı değildir. Veri toplandığı amaç ortadan kalktıktan sonra yasal emrin sonuna kadar birini savunmak veya mahkemede hak iddia etmek için tutulacaktır. Örn: Muhasebe ve yönetim amaçları için veri saklama 10 yıldır; profilleme amaçlı en az 26 aydır.

Üçüncü ülkelere kişisel veri transferi

AB Veri Koruma Yönetmeliğine uygun olarak veri üçüncü bir ülkedeki alıcıya veya kişisel veri korumada yeterli bir seviye garanti eden Avrupa Birliği (AB) veya Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışındaki uluslararası bir kuruma transfer edilebilir. Her şekilde veri işleme bu beyanda ve yasa hükümlerinde belirtildiği şekilde gerçekleşecektir.

Dış linkler

Bu site, diğer sitelere linkler veya diğer kaynaklardan widget ve pixeller içerir. Raffaello Network, bu gibi internet sitelerinin içeriğinden ve gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir.

Güvenlik

Bu sitenin kontrolümüz altındaki bilginin kayıp, kötüye kullanım ve değişikliğe karşı korunması için güvenlik önlemleri vardır. Verisign SSL Güvenlik Sunucuları tüm kişisel verinin güvenli şekilde hareketini garanti eder. Sunucularımız dış müdahaleyi imkansız kılan birden fazla güvenlik önlemi kullanır. Doğal olarak daha önce de belirtildiği gibi hiçbir müşterinin kişisel verisi yetkili olmayan veya işlemci olarak belirlenmeyen üçüncü taraflara verilmez.

Veri sahibinin hakları

Herhangi bir zamanda veri sahibi (kişisel veriye başvuran kişi): GDPR madde 15-22’ye uygun olarak veri kontrolörüne karşı planlanan Kontrol Birimi’ne (https://www.garanteprivacy.it/en/home_en) dava açmak için haklarını (erişim, düzeltme, iptal, sınırlama, taşınırlık, itiraz, otomatikleştirilmiş karar verme sürecinin yokluğu) kullanabilir; eğer işlem onay bazlı ise verilen onay iptali için onayın geri çekilmesinin onay bazlı işlemin yasallığını etkilemeyeceği dikkate alınmalıdır.

customerservice@raffaello-network.com adresine email gönderebilirsiniz.

Promosyon Bilgilendirmelerinin İptali

Sitemiz müşterilere promosyon/satış bilgilerinin kendilerine ulaşmasını engelleme seçeneği sunar.

Veri Niteliği/Erişim

Bu site kullanıcılara, daha önce sağladıkları bilgileri, istedikleri zaman güncelleme ve değiştirme yetkisi vermektedir. Aslında kişisel veriye başvuran kişiler, herhangi bir zamanda onay almaya, içerik ve kaynak hakkında bilgilendirilmeye, doğruluğunu kontrole ve ek, güncel veya düzeltilmiş taleplerde bulunmaya yetkilidir.

Uygulanabilir yasa

Kişisel veri işleme AB Veri Koruma Yönetmeliği n.2016/679 (GDPR), özellikle 30 Haziran 2003 tarihli 196 sayılı kanun hükmünde kararname ile –düzeltilmiş ve ekli şekliyle- İtalyan Kanunları ve Veri Koruma Kontrol Yetkisi önlemleri tarafından korunur.

İletişim

Talepler, customerservice@raffaello-network.com adresine Veri Koruma Sorumlusu’na gönderilmelidir.

Bu gizlilik beyanı, sitenin uygulamaları veya siteden alışveriş ile ilgili sorularınız varsa, customerservice@raffaello-network.com dresindeki Veri Koruma Sorumlusu’na iletebilirsiniz.





Tüm ülkelerde fiyatlara satış vergisi, KDV ve gümrük vergileri dahildir. Ekstra bir ücret ödemenize gerek yoktur.

x