Κλεισιμο

ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Στην Raffaello Network προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες μάρκες και Προϊόντα Σχεδιαστών υψηλής ποιότητας.

Στεκόμαστε περήφανα πίσω από την αυθεντικότητα των προϊόντων μας, τα οποία συνήθως προέρχονται από τα Εξουσιοδοτημένα Δίκτυα Διανομής. Όλα τα προϊόντα έρχονται με την αυθεντική τους συσκευασία και την κάρτα γνησιότητας τους.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα που σχετίζονται με τα προϊόντα που πωλούνται σε αυτή την σελίδα και ιστοσελίδα δεν ανήκουν στην Raffaello Network, και η Raffaello Network δεν σχετίζεται ή επιδοκιμάζεται από τους αυθεντικούς ιδιοκτήτες αυτών των εμπορικών σημάτων. Η Raffaello Network χρησιμοποιεί τα ονόματα αυτών των εταιριών και άλλα εμπορικά σήματα στον ελάχιστο απαραίτητο βαθμό για να διαφημίσει τα προϊόντα που πωλούνται αρχικά υπό αυτές τις μάρκες ως διαθέσιμα για μεταπώληση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Η Raffaello Network δικαιούται να κάνει τέτοια περιορισμένη χρήση των εμπορικών σημάτων που ανήκουν σε άλλους μέσω του νομιμοποιητικού δόγματος ονομαστικής χρήσης.

Η Raffaello Network αποποιείται τυχόν σιωπηρή εκπροσώπηση ή εγγύηση σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο ή το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για κανένα τμήμα από τις Ιστοσελίδες μας (Παράρτημα Α) και κανένα Περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων των προϊόντων, των φωτογραφιών, των περιγραφών των προϊόντων, την μετάφραση του περιεχομένου, τους τίτλους, τα meta tags, το σχέδιο και το λογισμικό) δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μεταφόρτωση, η δημοσίευση, η δημόσια προβολή, η κωδικοποίηση, η μετάφραση, η αναδιατύπωση, η μεταφορά ή ή διανομή με κάθε τρόπο (συμπεριλαμβανομένου του “αντικατοπτρισμού”) σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή, διακομιστή, ιστότοπο ή άλλο μέσο για δημοσίευση ή διανομή ή για οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση, χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της Raffaello Network SpA. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Όλα τα περιεχόμενα και οι εικόνες των ιστοσελίδων μας προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα, τα ονόματα προϊόντων, τα ονόματα εταιρειών και τα λογότυπα που εμφανίζονται στους ιστότοπους μας είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Εξαιρεσεις:

Οι φωτογραφίες των περιεχομένων και των προϊόντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς συγκατάθεση μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Ο δικτυακός τόπος, η δικτυακή πύλη, η μηχανή αναζήτησης ή οποιοδήποτε άλλο μέσο έχει την πρόθεση να προωθήσει τα προϊόντα και τους συνδέσμους μας απευθείας ή μέσω τρίτων μερών στους ιστοτόπους μας, με απώτερο σκοπό την παραγωγή πωλήσεων στους ιστοτόπους μας ή την προώθηση της ευαισθητοποίησης

2) Ένας εκδότης προγράμματος συνεργασίας (π.χ. CJ) χρησιμοποιεί εικόνες, περιεχόμενο και περιγραφή για την προώθηση των ιστότοπων και των συνδέσεών μας απευθείας, ή μέσω ενός προγράμματος συνεργατών, στους ιστότοπούς μας, με απώτερο σκοπό την παραγωγή πωλήσεων στους ιστότοπούς μας

Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή.


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α:

Οι λέξεις “Ιστοσελίδες” και “Ιστότοποι” αναφέρονται σε κάθε ένα από τα παρακάτω URL και όλες τις υποσελίδες τους:

Και όλες οι άλλες ιστοσελίδες που μοιράζονται τις ίδιες φωτογραφίες προϊόντων και περιγραφών που έχουν παρθεί από την βάση δεδομένων της www.raffaello-network.comINFORMAZIONI AGGIUNTIVE PER LE SOCIETÀ ITALIANE:

La documentazione, le immagini, i caratteri, il lavoro artistico, la grafica, le fotografie di prodotto, le descrizioni di prodotto, il software e altri contenuti del sitio, e tutti i codici e format scripts necessari per sua implementazione, sono di proprietà della società Raffaello Network S.p.A. oppure di diritto di implementazione esclusivo della stessa.

Il materiale contenuto nel sitio web è protetto da copyright.

Se non espressamente previsto, non è possibile copiare, modificare, caricare, scaricare, trasmettere o ri-pubblicare per la ridistribuzione a terzi per scopi commerciali il materiale contenuto nel sitio web, comprese le foto e le descrizioni dei prodotti, il design ed i dati di giacenza di magazzino.

Le fotografie dei prodotti non possono essere in alcun modo copiate, in tutto o in parte, ritoccate, distribuite e pubblicate o altrimenti utilizzate.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν φόρο πώλησης, ΦΠΑ ή δασμούς τελωνείου για όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν θα χρεωθείτε κάποιο επιπλέον τέλος.

x